Over Lou Lou

Over Lou Lou

Bij Lou Lou Purmerend draait alles om het creëren van een heerlijke eetervaring in een warme en gastvrije omgeving. Onze passie voor smaak en gastvrijheid komt tot uiting in elk aspect van onze ontbijt- en lunchroom. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de verleidelijke geuren van onze eigen koffieblend en verse gebakken taarten. Of je nu ‘s ochtends vroeg langskomt voor een stevig ontbijt, midden op de dag geniet van een smakelijke lunch, of gewoon zin hebt in een pannenkoek of smoothie, bij Lou Lou Purmerend ben je altijd welkom.

We streven ernaar om voor elk wat wils te bieden, daarom hebben we ook opties voor gluten-vrije en veganistische gerechten, zodat iedereen van onze heerlijke creaties kan genieten. Onze menu’s worden elke dag vers bereid, inclusief onze vers gemaakte broodjes en gezonde smoothies. Terwijl ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd, kunnen kinderen zich vermaken in onze speciale kinderspeelhoek, zodat het hele gezin kan genieten van een gezellige tijd bij Lou Lou Purmerend.

Met onze toewijding aan kwaliteit, versheid en gastvrijheid streven we ernaar om elke bezoek aan Lou Lou Purmerend aangenaam te maken. We heten je van harte welkom en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze ontbijt- en lunchroom.